علی حاجیدهآبادی پیش از ظهر امروز در نشست بینالمللی نخبگان و سفیران فرهنگی پنج قاره جهان در همدان نیز با اشاره به اینکه مردم همدان دارای فرهنگ بالایی هستند، اظهار کرد: شناساندن ظرفیت عظیم ایران و شهر تاریخی همدان وظیفه ماست که باید به این موضوع توجه کرد.
وی افزود: بیش از ۳۰ سال از تشکیل مرکز جامعهالمصطفی میگذرد اما به خوبی از آن استفاده نکردهایم که امیدواریم این اجلاس پایهای برای این منظور باشد و کشورهای زیادی از این رهگذر بتوانند استان همدان را بشناسند.
در حوزه گردشگری مذهبی با فقر عظیم برنامهای مواجهیم
رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی با بیان اینکه موسسه عالی علوم انسانی آمادگی همکاری راهاندازی رشته ارشد گردشگری مذهبی در همدان را دارد، گفت: در این راستا دوره ۲۰ روزه ایرانشناسی و اسلامشناسی را برای دانشجویان بسیاری از کشورها برگزار کردهایم.
وی با اشاره به اینکه با برگزاری دورههای مختلف در مدت یک سال ۱۲ هزار گردشگر را وارد کشور کردیم، افزود: برگزاری دورههای کوتاهمدت با هدف معرفی فرهنگ و داشتههایمان در بسیاری از جاها برگزار میشود که میتوان در حوزه معرفی علم سینایی، عرفان و عارفان همدان تلاش کرد.
حاجیدهآبادی با بیان اینکه در حوزه گردشگری و گردشگری مذهبی شاهد فقر عظیم برنامهای هستیم گفت: باید اتاق فکری در این زمینه برگزار شود که ما آمادگی همکاری در این زمینه را داریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان نیز با بیان اینکه حرکت فرهنگی بسیار تاثیرگذاری شکل گرفته است، اظهار کرد: در برگزاری چنین همایشی مسوولان استان تلاش بسیاری داشتند که باید قدردان بود.
توجه به قید حلال در گردشگری
حجتالاسلام علی دشتکی با تاکید به اینکه اگر محور توسعه را چند امر بدانیم یکی از آنها موضوع گردشگری است، گفت: این صنعت در استان ظرفیت بالایی دارد و باید آنها را از قوه به فعل درآورد.
وی با بیان اینکه توجه به مقوله فرهنگی در این راستا حائر اهمیت بوده است، افزود: کمیته فرهنگی «همدان، ۲۰۱۸» ۴۰ برنامه دارد که بخشی اجرا شده و بخشی اجرا خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با اشاره به اینکه حرکت منحصر به فردی با برگزاری این همایش انجام شده است، افزود: موضوع فرهنگی بر هر امری اولویت دارد.
وی بیان کرد: اسلام تمام خوبیها را برای مسلمین خواسته است که در این میان قید حلال را حائز اهمیت دانسته که به دنبال این موضوع هستیم./ فارس